Bijles geven Hoofddorp

Hoofddorp

Bijles geven Hoofddorp

Hoofddorp

Wat kunt u zich voorstellen bij bijles voor uw kind?

Bent u op zoek naar een instituut dat uw kind bijles kan geven in Hoofddorp? Dan wilt u uiteraard het beste voor uw kind. Wanneer u de mogelijkheid tot het volgen van bijles op de Oxford Academy overweegt, is het belangrijk dat u weet wat deze bijles precies inhoudt. Allereerst ontvangt uw kind bijles van erkende remedial teachers en bijlesdocenten. Zij beschikken over inhoudelijke vakkennis en kunnen uw kind ondersteunen bij het eigen maken van bepaalde vakken waar uw kind moeite mee ervaart. Dit kan zowel lezen, schrijven of rekenen zijn op de basisschool als bepaalde talen, wiskunde of aardrijkskunde op de middelbare school. De bijles wordt vakspecifiek aangeboden, waardoor uw kind een inhaalslag kan maken voor de vakken waar hij of zij moeite mee heeft. Dit resulteert in betere resultaten, meer zelfvertrouwen en meer plezier op school.

Onze tarieven

Pakketten

mentoring hispanic teacher and latin student working together on course work

Hoofddorp

Wat zijn de voordelen aan bijles geven in Hoofddorp?

Bijles geven in Hoofddorp zorgt ervoor dat uw kind meer over een bepaald vak te weten komt. De bijles wordt op ieder individu aangepast, waardoor uw kind een begeleidingstraject op maat kan volgen. Dit zorgt ervoor dat uw kind meer lesstof over de moeilijke vakken ontvangt, meer zelfvertrouwen krijgt en minder stress op school ervaart. Het is de bedoeling dat uw kind het vak leert begrijpen, er beter in wordt en dus ook betere resultaten in de klas kan behalen.

Hoofddorp

Waar kan uw kind terecht als u naar een professioneel instituut voor bijles zoekt?

Bent u op zoek naar een betrouwbare, ervaren en professionele partij die uw kind bijles kan geven in Hoofddorp en omgeving? Dan kunt u gerust een kennismaking bij de Oxford Academy inplannen. Wij hebben meerdere bijlesdocenten en remedial teachers in dienst, die uw kind kunnen ondersteunen bij het maken van huiswerk, het wegwerken van leerachterstanden en het terugvinden van plezier hebben in school. Huiswerkbegeleiding, bijles en remedial teaching lijken erg veel op elkaar. Niet ieder kind heeft alle vormen van ondersteuning nodig. Vandaar dat wij samen met u en uw kind kijken naar de beste manier om uw kind op het gebied van onderwijs en huiswerk te ondersteunen. Het op maat gemaakte begeleidingsplan kan zelfs met de docenten op school worden besproken. Hierdoor kan uw kind aan de vakken en taken werken, waar hij of zij de meeste behoefte aan heeft. Het uiteindelijke doel is om uw kind meer zelfvertrouwen te bieden, leerachterstanden weg te werken en stress bij uw kind om bepaalde vakken te verminderen.

jaar ervaring
0
Professionals
0
Beoordelingen
0 /10

Reviews

Onze klanten