Tarieven

Over ons

Ondersteuning en begeleiding van jonge leerlingen

Alle leerlingen vanuit het basisonderwijs vanaf groep 3 en alle leerlingen uit het voortgezet onderwijs zijn van harte welkom bij Oxford Academy voor begeleiding en ondersteuning. Ieder kind is uniek en daarom bepalen wij de behoeften van elk kind nauwkeurig. Op die manier kunnen we eventueel ontstane achterstanden inhalen en effectief werken aan vooruitgang.

Heldere tarieven

De tarieven van bijles en huiswerkbegeleiding zijn vaak niet duidelijk vermeld. We kunnen ons voorstellen dat u vooraf wilt weten waar u aan toe bent en wat het kostenplaatje voor u zal zijn. Daarom zijn wij wél transparant over de tarieven die wij hanteren. Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van al onze diensten en de bijbehorende tarieven.

Voordelige pakketten voor bijles en huiswerkbegeleiding

Heeft uw kind behoefte aan meerdere diensten? Dan kunt u gebruik maken van een combinatiepakket voor bijles en huiswerkbegeleiding. U kunt dit zien als een abonnement, welke maandelijks te wijzigen of te annuleren is. 

Naarmate er meer diensten binnen het pakket vallen, des te lager de tarieven op per uur zullen zijn. Zo profiteert u van voordeel en krijgt uw kind altijd precies wat en in welke mate hij of zij het nodig heeft. Wij nodigen u van harte uit voor een geheel gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Onze tarieven

Pakketten

mentoring hispanic teacher and latin student working together on course work

Reviews

Onze klanten