Tarieven privélessen

Diensten

Tarieven voor privélessen

Privélessen

39,95
/ uur
  • 1-op-2 lessen
  • Thuis of op vestiging

Privélessen

69,95
/ uur
  • 1-op-1 lessen
  • Thuis of op vestiging

Jaarlijkse materiaalkosten:
Groep 1 & 2: €25,-
Groep 3 t/m 5: €75,-
Groep 6 t/m 8: €95,-

Privélessen

Heldere tarieven van onze diensten

Wij kunnen ons voorstellen dat u om te beginnen wilt weten waar u financieel aan toe bent, als u ervoor zou kiezen uw kind bij ons in te schrijven. Wanneer u opzoek gaat naar een antwoord op dit soort vragen (te weten vragen aangaande de tarieven voor huiswerkbegeleiding en bijlessen), dan zijn die normaliter niet altijd even makkelijk te vinden.

Anders dan deze partijen, zijn wij hier wel graag transparant over. Hieronder treft u een overzicht van onze diensten, inclusief de tarieven die wij hiervoor hanteren.

school children constructing robots with teacher in class
male school teacher standing in an elementary school classroom with a group of school children

Tarieven

Abonnement / pakket met meerdere diensten

Heeft uw kind verschillende behoeften? Wij kunnen een persoonlijk abonnement voor uw kind samenstellen, dat maandelijks te wijzigen of op te zeggen is.

Het uurtarief wordt lager naarmate er meer diensten in het pakket worden opgenomen. Komt u gerust eens langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek om de mogelijkheden op persoonlijk niveau te bespreken.

Over ons

Wij werken met kleine groepen

Oxford Academy biedt alle leerlingen een rustige, veilige en prikkelarme omgeving. Wij werken uitsluitend in kleine groepen. Voor de jongste en oudere kinderen zijn de groepen niet groter dan 4 personen.

De groepen leerlingen van de basisschool uit groepen 6 tot en met 8 zitten in groepen van maximaal 8 personen. Zo zorgen wij ervoor dat elk kind de aandacht krijgt die deze verdient, waardoor ze met sprongen vooruit zullen gaan.

teacher instructing elementary school kids in clas P54STUW
0
jaar ervaring
0
Professionals
0 /10
Beoordelingen
0
jaar ervaring
0
Professionals
0 /10
Beoordelingen

Reviews

Onze klanten