Inhaalprogamma

Voor scholen

Bijles of huiswerkbegeleiding

Oxford Academy gaat graag de samenwerking met uw school aan, door extra ondersteuning en begeleiding te bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. De Nederlandse overheid heeft 8,5 miljard euro vrij kunnen maken voor deze vorm van ondersteuning aan leerlingen vanaf de basisschool tot en met scholieren die actief zijn op het MBO. Dit is fantastisch voor scholen, voor leerlingen en uiteraard ook voor ouders.

Scholen hoeven het niet helemaal zelf te realiseren. Oxford Academy steunt scholen bij het opstellen van de juiste aanpak en het maken van gerichte keuzes om de leerlingen het beste te bieden. Wij denken met u mee, gaan met een helder plan aan de slag en onderhouden hierover een heldere communicatie.

Wij bieden ondersteuning aan leerlingen in kleine groepen, voor optimale verbetering van de prestaties op school. Wij vertellen u graag meer over wat wij kunnen betekenen door samen te werken met uw school. Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

front view of schoolboy using virtual reality headset at school in classroom at school

Onze diensten

Pakketten

mentoring hispanic teacher and latin student working together on course work

Onze Werkwijze

1

DSC 5680 1

Intakegesprek

Allereerst is van belang om de behoeften van uw kind en de mogelijkheden vast te stellen middels een intakegesprek. U krijgt tijdens dit gesprek de gelegenheid om al uw vragen te stellen. In navolging hierop wordt een plan van aanpak opgesteld.

2

ezgif 2 9cfe4cb8cb

Intaketoets

Voor het opstellen van een correct plan van aanpak is het cruciaal om het niveau van uw kind vast te stellen. Dit doen wij middels een intaketoets, welke binnen drie dagen na het gesprek plaatsvindt. Aan de hand van de resultaten van deze toets wordt het niveau van uw kind in kaart gebracht en bepaald welke weg er bewandeld dient te worden om progressie te boeken. Deze toets is voorts een goede nulmeting om de voortgang van uw kind te kunnen beoordelen.

3

ezgif 2 92e5f9aed0

Indeling

Oxford Academy staat voor maatwerk voor ieder kind. Wij zien erop toe dat uw kind de lesstof goed kan bijhouden, gelijktijdig hieraan zorgen wij voor voldoende uitdaging en mogelijkheden om vooruitgang na te streven. De leerprestaties worden op deze manier geoptimaliseerd. Binnen vijf dagen na het afnemen van de toetst delen wij uw kind in binnen een groep die aansluit op het niveau dat is vastgesteld.

jaar ervaring
0
Professionals
0
Beoordelingen
0 /10

Reviews

Onze klanten