Oxford Academy

Tarieven voortgezet onderwijs

Voortgezet onderwijs

Heldere tarieven

Wij kunnen ons voorstellen dat u om te beginnen wilt weten waar u financieel aan toe bent, als u ervoor zou kiezen uw kind bij ons in te schrijven. Wanneer u opzoek gaat naar een antwoord op dit soort vragen (te weten vragen aangaande de tarieven voor huiswerkbegeleiding en bijlessen), dan zijn die normaliter niet altijd even makkelijk te vinden.

Anders dan deze partijen, zijn wij hier wel graag transparant over. Hieronder treft u een overzicht van onze diensten, inclusief de tarieven die wij hiervoor hanteren.

Quiz at school
School children constructing robots with teacher in class

Tarieven

Meer diensten in één maatwerk pakket

Wanneer uw kind behoefte heeft aan meer dan één dienst, dan kunnen wij een voordelig en persoonlijk pakket samenstellen met de nodige diensten. Deze pakketten gelden een maand en kunnen dan ook maandelijks worden gewijzigd of geannuleerd worden. 

Het uurtarief wordt lager, naarmate er meer diensten in het pakket worden opgenomen. Wij informeren en adviseren u graag tijdens een vrijblijvend intakegesprek over de meest gunstige optie.

Onze pakketten

Tarieven

Tarieven

Groepen van maximaal 4 personen

Voor de groepen leerlingen uit het voortgezet onderwijs geldt dat deze klassen niet groter zijn dan 4 personen. Door in kleine groepen te werken kunnen wij ervoor zorgen dat alle kinderen de aandacht en begeleiding krijgen die zij nodig hebben om hun prestaties te kunnen verbeteren.

Uiteraard is er altijd een ervaren docent aanwezig, die de vragen van de kinderen kan beantwoorden en van wie zij extra uitleg kunnen krijgen. De leerlingen worden altijd ontvangen in een rustige en prikkelarme omgeving.

Front view of schoolboy using virtual reality headset at school in classroom at school
0
jaar ervaring
0
Professionals
0 /10
Beoordelingen
0
jaar ervaring
0
Professionals
0 /10
Beoordelingen

Reviews

Onze klanten