q Geef uw kind een kans om te groeien tijdens onze zomercursus! - Bijles & Huiswerkbegeleiding

Geef uw kind een kans om te groeien tijdens onze zomercursus!

DSC 5392

Gaat u niet op vakantie? Heeft uw kind moeite met begrijpend lezen of rekenen? Wilt u optimaal benutten van de zomervakantie? Dan is de zomercursus van Oxford Academy echt iets voor u.

Geef uw kind een kans om te groeien.

Oxford Academy organiseert ook dit schooljaar een zomercursus, waarbij uw kind tijdens de vakantie een leuke, maar vooral leerzame, periode tegemoet gaat. De lessen worden gegeven door enthousiaste en gedreven bijlesdocenten. Zij bieden heldere uitleg op niveau en daarnaast ondersteunen en motiveren zij de leerlingen. Zo zal, behalve de kennis, ook het enthousiasme en het zelfvertrouwen van uw kind flink groeien. Precies wat uw kind nodig heeft!

Waarom kiezen voor onze zomercursus?

Uit onderzoek [1] blijkt dat leerlingen tijdens de zomervakantie een zomerdip hebben en ruim 94% van de leerkrachten in het basisonderwijs na de zomervakantie een terugval in niveau ziet bij de leerlingen.

Excellent Academy wil een dergelijke zomerdip voorkomen door de cursus te verdelen over de gehele vakantie. De leerlingen worden 3 dagen in de week en 4 uur per dag begeleid, waardoor zij de zomerschool als een plezierige en educatieve activiteit ervaren en niet als een extra week school of als een verplichting.

Daarnaast:
• Verbeter schoolprestaties
• Vliegende start
• Krijg meer zelfvertrouwen
• Diagnose schooladvies

Zomercursus

, Zomercursus

Gewenste pakket(Vereist)
Geef bijvoorbeeld tijden aan wanneer uw kind niet kan deelnemen aan de lessen.

Doelgroep

De cursus is er zowel voor het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. Voor de basisschoolleerlingen zal focus liggen op de onderdelen begrijpend lezen, rekenen, spelling en taal. Middelbare scholieren kunnen rekenen op de ondersteuning in alle vakken en op alle niveaus (vmbo, havo, vwo).

Aanbod zomercursus:

  • Vanaf 17 juli t/m 20 augustus 2023
  • Groepen van maximaal 6 leerlingen
  • Drie dagen per week les, 4 uur per dag
  • Voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs
  • Inschrijven mogelijk voor de duur van 3, 4 of 5 weken

Kosten?

De kosten van de zomercursus bedragen vanaf € 12,95 per uur. Deelname aan de zomercursus is heel flexibel: de instroom is op verschillende data mogelijk. Voor meer informatie kunt u terecht bij de directie. 

Als u uw kind voor 1 juli aanmeldt, dan krijgt u een korting van 10%.

Meer informatie?

Voor al uw vragen en advies kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer (070) 808 04 60 of via een e-mail naar contact@oxfordacademy.nl

oxford academy zomercursus

Pakketten

De cursus kan worden aangeboden in drie verschillende pakketten, met:
  • Basis: begeleiding van 36 uur waarbij de focus ligt op wegwerken van achterstanden.
  • Plus: begeleiding van 48 uur bestaand uit wegwerken van achterstanden + het eigen maken van essentiële vaardigheden om kennis vast te houden.
  • Premium: begeleiding van 60 uur, waarbij – naast het wegwerken van achterstanden- ook vooral wordt gekeken naar de voorbereiding op het volgend schooljaar en het behalen van de maximale leerwinsten.

Aanmelden?

Klik hieronder op de knop om direct aan te melden.
We zien u deze zomer graag bij Oxford Academy!

Deel dit bericht