Huiswerkbegeleiding Delft

Voor huiswerkbegeleiding in Delft is Oxford Academy dé plek voor zowel basisschoolleerlingen als leerlingen uit het voortgezet onderwijs. In ons onderwijsinstituut zijn kinderen van harte welkom voor onder meer bijlessen, huiswerkbegeleiding, remedial teaching en examentraining. Huiswerkbegeleiding in Delft is een goede keuze wanneer uw kind moeite heeft met het op tijd maken van huiswerk of met het goed maken van huiswerk. Zeker kinderen die nog niet zo lang op het voortgezet onderwijs zitten kunnen moeite hebben met het verwerken van alle huiswerkopdrachten. Dit heeft vaak te maken met het feit dat zij niet gewend zijn aan grotere hoeveelheden huiswerk van diverse vakken. Wij bieden de juiste hulp en ondersteuning met onze huiswerkbegeleiding in Delft.

Delft

Huiswerk makkelijker maken met huiswerkbegeleiding in Delft

Het maken van huiswerk is niet gemakkelijk en het gaat het ene kind beter af dan het andere kind. Dat is ook niet erg, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat er wat meer aandacht wordt besteed aan de kinderen die er meer moeite mee hebben. Deze aandacht bieden wij graag door middel van onze huiswerkbegeleiding in Delft. Wij begeleiden de kinderen bij het maken van hun huiswerk, bieden hen een rustige plek om gefocust aan de slag te kunnen gaan en staan klaar om al hun vragen te beantwoorden. Door kinderen de juiste basis te geven wordt huiswerk maken al een stuk makkelijker. Uiteraard is er bij de huiswerkbegeleiding in Delft altijd een ervaren docent of begeleider aanwezig om, indien nodig, extra uitleg te geven

Delft

Persoonlijke aandacht voor elk kind tijdens de huiswerkbegeleiding in Delft

Wanneer een kind het huiswerk niet goed of niet op tijd maakt, dan hoeft dit zeker niet te betekenen dat het kind het niet kan. Dit wordt vaak gedacht, maar in de praktijk blijkt dit lang niet altijd het geval. Een kind kan bijvoorbeeld ook erg onzeker zijn, waardoor het niet goed lukt, of het kind kan in het hoofd te druk zijn met andere dingen. Zomaar wat voorbeelden van oorzaken waardoor het maken van huiswerk niet gaat zoals het wel zou moeten. Wij besteden hier optimaal aandacht aan. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat ieder kind tijdens huiswerkbegeleiding in Delft persoonlijke aandacht krijgt. De groepjes leerlingen waaraan wij de huiswerkbegeleiding bieden zijn dan ook klein, zodat er veel ruimte is voor het bieden van de juiste persoonlijke begeleiding.

Onze tarieven

Pakketten

mentoring hispanic teacher and latin student working together on course work

Delft

Huiswerkbegeleiding in Delft voor alle kinderen

Wij bieden goede, professionele en persoonlijke huiswerkbegeleiding aan alle kinderen die hier behoefte aan hebben. Zien wij dat een kind meer baat zou hebben bij bijles? Dan kan dit uiteraard binnen ons instituut worden geregeld. Voor de basisschoolleerlingen bieden wij bijvoorbeeld bijlessen in rekenen, lezen, begrijpend lezen, grammatica en spelling. Kinderen uit het voortgezet onderwijs kunnen bijlessen volgen voor bijvoorbeeld wiskunde of Engels.

Delft

Uw kind is welkom voor huiswerkbegeleiding in Delft

Vindt uw kind het lastig om goed bij te blijven met het maken van huiswerk? Lukt het niet zo goed als het wel hoort, of krijgt uw kind het huiswerk niet op tijd af? Dan helpen wij graag. Uw kind is welkom voor onze huiswerkbegeleiding in Delft. U kunt uw kind natuurlijk direct bij ons inschrijven. Wilt u eerst meer weten over onze huiswerkbegeleiding in Delft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.

jaar ervaring
0
Professionals
0
Beoordelingen
0 /10

Reviews

Onze klanten