Remedial teacher Zoetermeer

Zoetermeer

Remedial teacher Zoetermeer

Zoetermeer

Wat kan een remedial teacher in Zoetermeer voor uw kind betekenen?

Bent u op zoek naar een goede remedial teacher in Zoetermeer en omgeving? Dan vindt u deze persoon bij de Oxford Academy. De bijlesdocent kijkt samen met uw kind naar de vakken waar uw kind moeite mee lijkt te hebben. Door de lesstof in behapbare stukken op te delen, leert uw kind stap voor stap beter te worden in de vaardigheid en het desbetreffende vak. De bijles zorgt ervoor dat uw kind op zijn/haar eigen tempo kennis kan vergaren en dit vervolgens in de praktijk leert inzetten. Wanneer uw kind de moeilijke vakken leert begrijpen en zelfs onder de knie krijgt, zal het zelfvertrouwen groeien en voelt u kind zich op school een stuk fijner

Onze tarieven

Pakketten

mentoring hispanic teacher and latin student working together on course work

Zoetermeer

Welke voordelen heeft een samenwerking met een remedial teacher?

Een remedial teacher in Zoetermeer kan ervoor zorgen dat uw kind weer plezier krijgt in het naar school gaan en het volgen van vakken waar uw kind moeite mee heeft. Een gespecialiseerde onderwijszorgconsulent stelt een begeleidingsplan op maat voor uw kind samen met de leraar op school. Hierdoor kan uw kind op zijn/haar eigen tempo aan de slag met de vakken waar uw kind moeite mee heeft. Door de achterstand weg te werken, wordt stress op school vermindert. Daarnaast neemt het zelfvertrouwen van uw kind toe en ziet uw kind in dat hij/zij meer kan dan ze zelf vaak denken. Dit resulteert in meer plezier, motivatie en vooruitgang.

Zoetermeer

Welke effecten heeft het inschakelen van een remedial teacher op uw kind?

Merkt u dat uw kind moeite heeft met leren en het niveau bijbenen op school? Dan kan uw kind baat hebben bij 1-op-1 contact of contact in kleine groepjes met een remedial teacher in Zoetermeer en omgeving. Kinderen die leerproblemen hebben, hebben vaak minder vertrouwen in zichzelf en wat zij kunnen. Onze remedial teachers in Zoetermeer zorgen ervoor dat uw kind weer plezier krijgt in het leren én tegelijkertijd meer zelfvertrouwen opbouwt. Het gaat erom dat uw kind positief bekrachtigd wordt, waardoor hij of zij erachter komt dat zij veel meer in hun mars hebben, dan zij zelf denken. Er wordt aandacht besteedt aan het welzijn van uw kind, waardoor uw kind zich weer lekker in hun vel gaat voelen. Bij de Oxford Academy leert uw kind zichzelf beter kennen, wordt er aandacht besteedt aan het leren ‘leren’ en vindt uw kind het plezier in naar school gaan weer terug!

jaar ervaring
0
Professionals
0
Beoordelingen
0 /10

Reviews

Onze klanten