q Remedial teaching hoofddorp  - Bijles & Huiswerkbegeleiding

Remedial teaching hoofddorp 

Hoofddorp

Remedial teaching Hoofddorp

Hoofddorp

Wat kunt uw kind van remedial teaching in Hoofddorp verwachten?

Bent u aan het kijken of remedial teaching in Hoofddorp iets voor uw zoon of dochter is? Dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van wat dit begrip inhoudt. Remedial teaching is een vorm van onderwijsondersteuning voor een leerling die moeite ervaart met bepaalde vakken of die een leerachterstand of leerproblemen heeft opgelopen. U kunt dit als een vorm van bijles zien, maar dan serieuzer. Er wordt namelijk een begeleidingstraject op maat voor uw kind opgesteld. De professional en de leerkracht(en) op school kunnen dit plan met elkaar bespreken en aanvullen. Op die manier ontvangt uw kind de ondersteuning in het onderwijs waar hij of zij naar op zoek is.

Onze tarieven

Pakketten

mentoring hispanic teacher and latin student working together on course work

Hoofddorp

Welke voordelen zitten eraan dit soort ondersteuning voor schoolgaande kinderen?

Wanneer uw kind de juiste professionele ondersteuning krijgt, kan hij of zij weer floreren op school. Er gaat niets boven een kind dat vol motivatie en zelfvertrouwen zit. Wanneer uw kinderen begeleiding krijgen voor de vakken die zij niet onder de knie hebben, kan uw kind het plezier in leren en in school terugvinden. Remedial teaching in Hoofddorp zorgt ervoor dat uw kind de nodige aandacht krijgt en leert omgaan met zijn of haar leerprobleem. Het gaat er vooral om dat uw kind weer in zijn of haar kracht wordt gezet en dat zij het tempo op school beter kunnen bijbenen.

Hoofddorp

Waarom kunt u gerust voor remedial teaching via de Oxford Academy kiezen?

Wilt u uw kind aanmelden voor remedial teaching in Hoofddorp en omgeving? Dan kunt u de Oxford Academy overwegen. Wij hebben een aantal vakbekwame remedial teachers in dienst, die graag voor uw kind klaar staan. Wanneer uw kind bij ons langskomt, komt hij of zij in een kleine groep terecht, waar veel aandacht en tijd is voor ieder individu. Uw kind kan bijles of huiswerkbegeleiding volgen bij ons op locatie. Er wordt naar de behoefte van ieder kind gekeken en op basis hiervan wordt er een begeleidingsplan opgesteld. Op die manier krijgt uw kind de ondersteuning waar hij of zij baat bij heeft. Dit zorgt voor geweldig positieve resultaten bij uw kind. Voor u het weet werkt uw kind leerachterstanden weg, begrijpen zij de vakken waar zij moeite mee hebben beter en krijgt uw kind meer zelfvertrouwen. Een kind dat meer zelfvertrouwen ervaart, zit lekkerder in zijn of haar vel en ervaart meer plezier op school dan daarvoor!

jaar ervaring
0
Professionals
0
Beoordelingen
0 /10

Reviews

Onze klanten