Remedial teaching Zoetermeer

Zoetermeer

Remedial teaching Zoetermeer

Zoetermeer

Wat houdt remedial teaching in Zoetermeer in?

Voordat u uw kind aanmeldt voor remedial teaching in Zoetermeer, wilt u natuurlijk wel een beter beeld krijgen bij wat dit precies inhoudt. Een remedial teacher is een onderwijszorgspecialist die uw kind bijles kan geven. Er wordt eerst een begeleidingsplan opgesteld op basis van de ondersteuning die uw kind nodig heeft. Het begeleidingsplan wordt samen met leerkrachten van school, de remedial teacher en eventuele betrokken deskundigen samengesteld. Het mooie is dat dit een plan op maat wordt, waardoor uw kind de persoonlijke aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft. Door kleine stapjes te zetten en duidelijke leerdoelen op te stellen, kan uw kind meer zelfvertrouwen opbouwen en leert hij/zij op welke manier ze moeilijke vakken eigen kunnen maken.

Onze tarieven

Pakketten

mentoring hispanic teacher and latin student working together on course work

Zoetermeer

Welke voordelen zitten eraan remedial teaching?

De belangrijkste voordelen van remedial teaching in Zoetermeer zijn dat uw kind weer plezier krijgt in school. Uw kind wordt beter in vakken waarin hij/zij eerst slecht presteerde. Dit zorgt voor meer zelfvertrouwen en motivatie om stappen vooruit te blijven zetten. Door goede begeleiding en een op maat samengesteld begeleidingsplan, kan uw kind steun vinden in de groep en bij de remedial teacher. Uw kind werkt achterstanden weg, leert handige trucjes waarmee het leren van een vak makkelijker wordt en ervaart minder stress op school, aangezien uw kind het niveau in de klas goed leert bijbenen.

Zoetermeer

Waarom zou u het beste voor remedial teaching via Oxford Academy kunnen kiezen?

Ontdekt u signalen bij uw kind dat hij of zij het lastig vindt om met het niveau op school mee te komen? Ontstaat er uitstelgedrag voor huiswerk, ziet u dat uw kind het plezier in naar school gaan verliest of merkt u dat de resultaten van uw kind op school achteruitgaan? Dan kunt u erover nadenken om uw kind aan te melden bij de Oxford Academy voor remedial teaching in Zoetermeer. Uw kind wordt dan gekoppeld aan een groepje leerlingen en een remedial teacher. De bijlesuren zijn erop gericht om uw kind meer uitleg te geven, vast te stellen wat de leerdoelen zijn en op welke manier deze doelen bereikt kunnen worden. Wanneer uw kind de bijles bijwoont, zal zijn/haar zelfvertrouwen toenemen en zorgen de bijlesleraren ervoor dat uw kind het niveau weer aankan op school!

jaar ervaring
0
Professionals
0
Beoordelingen
0 /10

Reviews

Onze klanten