Studiebegeleiding Den Haag

Studiebegeleiding

Studiebegeleiding voor basisschoolleerlingen

Thuis huiswerk maken kan lastig zijn, omdat er thuis veel afleiding is. Misschien zijn er broertjes of zusjes aan het spelen of misschien vindt uw kind het lastig om in dezelfde omgeving te werken waar hij of zij ook leuke dingen doet. Bij Oxford Academy nemen kinderen deel aan studiebegeleiding in Den Haag. In kleine groepen en een rustige leeromgeving worden ze begeleid bij het maken van huiswerk. Concentreren is zo een stuk makkelijker en er is altijd hulp. Wanneer uw kind een vraag heeft of vastloopt met een opgave, kan de studiebegeleider direct helpen.

Studiebegeleiding

Studiebegeleiding voor middelbare scholieren

Op de middelbare school krijgt uw kind opeens meer huiswerk mee naar huis en niet iedereen vindt het makkelijk om daar zelfstandig mee aan de slag te gaan. Tijdens studiebegeleiding werkt u kind in een rustige omgeving aan zijn of haar huiswerk en is er de nodige begeleiding. De ene leerling loopt soms vast en heeft een duwtje in de rug nodig van een begeleider, terwijl een andere leerling moeite heeft met plannen. De studiebegeleiders van de Oxford Academy zorgen ervoor dat leerlingen in een prettige omgeving huiswerk maken en persoonlijk worden begeleid om een manier die bij ze past.

Onze tarieven

Pakketten

mentoring hispanic teacher and latin student working together on course work

Studiebegeleiding

Rustige leeromgeving

Thuis is er veel afleiding tijdens het maken van huiswerk, zeker wanneer uw kind alleen thuis is en er geen sociale controle is. Het is makkelijk om iets anders te gaan doen en de tijd te vergeten, waardoor er niet genoeg tijd over is om huiswerk te maken. Een rustige leeromgeving die enkel voor huiswerk maken is, kan enorm helpen. Oxford Academy biedt deze rustige leeromgeving, waar uw kind huiswerk kan maken en hier begeleiding bij ontvangt. De studiebegeleiding is persoonlijk en vindt plaats in kleine groepen. Er is aandacht voor iedere leerling en de begeleider helpt uw kind waar nodig.

Studiebegeleiding

Bijles

Wanneer uw kind moeite heeft met een specifiek vak is bijles een goed idee. Studiebegeleiding dient om leerlingen te helpen bij het maken van huiswerk, maar is minder geschikt om een achterstand weg te werken. Bij een achterstand in een bepaald vak is bijles de beste optie. Tijdens bijles aan de Oxford Academy worden leerlingen intensief begeleid en wordt leerstof rustig herhaald. Er is ruimte voor vragen en in de kleine groep kan de bijlesdocent uw kind persoonlijk begeleiden. De leerkracht op school kan dit minder goed doen, omdat er te veel kinderen in de klas zijn, maar in de kleine bijlesgroep is dit geen enkel probleem.

Bent u geïnteresseerd in studiebegeleiding in Den Haag? Neem dan contact op met Oxford Academy!

jaar ervaring
0
Professionals
0
Beoordelingen
0 /10

Reviews

Onze klanten