Tarieven examentraining

Onze klassen

Nam mattis felis id sodales rutrum. Nulla ornare tristique mauris, a laoreet erat ornare sit amet. Nulla sagittis faucibus lacus
DSC 5331

Mon-Fri

10 AM - 12 AM

Basic English Speaking and Grammar

DSC 5361

Mon-Fri

10 AM - 12 AM

Natural Sciences & Mathematics Courses​

kids using laptops in class

Mon-Fri

10 AM - 12 AM

Environmental Studies & Earth Sciences

DSC 5507

Mon-Fri

10 AM - 12 AM

Basic English Speaking and Grammar

DSC 5528

Mon-Fri

10 AM - 12 AM

Natural Sciences & Mathematics Courses

DSC 5518

Mon-Fri

10 AM - 12 AM

Environmental Studies & Earth Sciences

Diensten

Bijles

school 1.jpg

Oxford Academy biedt op onze locatie én bij leerlingen thuis bijlessen in diverse vakken, om uw kind te ondersteunen bij het leren van de stof van vakken die uw kind lastig vindt.

Huiswerkbegeleiding

girl doing homework or online education

Huiswerkbegeleiding helpt uw kind om het huiswerk beter, makkelijker en op tijd te maken. Bij onze huiswerkbegeleiding zijn altijd ervaren docenten aanwezig voor ondersteuning.

Remedial teaching

ezgif 2 d229aaa788

Uw kind ontvangt altijd maatwerk. Wij zorgen ervoor dat uw kind de lesstof goed bij kan houden, maar dat het wel uitdagend genoeg is om te verbeteren.

Onze Werkwijze

1

DSC 5680 1

Intakegesprek

Allereerst is van belang om de behoeften van uw kind en de mogelijkheden vast te stellen middels een intakegesprek. U krijgt tijdens dit gesprek de gelegenheid om al uw vragen te stellen. In navolging hierop wordt een plan van aanpak opgesteld.

2

ezgif 2 9cfe4cb8cb

Intaketoets

Voor het opstellen van een correct plan van aanpak is het cruciaal om het niveau van uw kind vast te stellen. Dit doen wij middels een intaketoets, welke binnen drie dagen na het gesprek plaatsvindt. Aan de hand van de resultaten van deze toets wordt het niveau van uw kind in kaart gebracht en bepaald welke weg er bewandeld dient te worden om progressie te boeken. Deze toets is voorts een goede nulmeting om de voortgang van uw kind te kunnen beoordelen.

3

ezgif 2 92e5f9aed0

Indeling

Oxford Academy staat voor maatwerk voor ieder kind. Wij zien erop toe dat uw kind de lesstof goed kan bijhouden, gelijktijdig hieraan zorgen wij voor voldoende uitdaging en mogelijkheden om vooruitgang na te streven. De leerprestaties worden op deze manier geoptimaliseerd. Binnen vijf dagen na het afnemen van de toetst delen wij uw kind in binnen een groep die aansluit op het niveau dat is vastgesteld.

jaar ervaring
0
Professionals
0
Beoordelingen
0 /10

Reviews

Onze klanten