HR-adviseur

Wij zoeken een HR adviseur, die bereid is om in Den Haag voor 32-36 uur per week te werken. Het liefst iemand met een genoten HBO opleiding.

Je bent een innovatieve verbinder en een stevige gesprekspartner. Met een flexibele instelling en gerichte HR kennis zet je de strategische lijnen uit voor management en bestuurder met betrekking tot personeels- en organisatievraagstukken. Daarnaast ben je sparringspartner voor leidinggevenden als het gaat over complexe personele kwesties en rechtspositionele vraagstukken.

Wat vragen we van jou?

Je hebt van nature een pro-actieve houding en anticipeert op vraagstukken in de toekomst. Daarin toon je lef om gevraagd en ongevraagd advies te geven. Je bent een volwaardige sparringspartner voor de bestuurder, de managers en teamleiders. Je kunt goed omgaan met de verschillende belangen binnen de organisatie. Je durft anderen op hun verantwoordelijkheden aan te spreken om zo beweging te creëren en verschil te maken. Daarbij blijf je te allen tijde onafhankelijk en kan je objectief kritisch de ontwikkelingen beschouwen.

Daarnaast breng je het volgende mee:

 • Je beschikt over een hbo-opleiding personeel en arbeid, HRM of vergelijkbaar
 • Hebt aantoonbaar ruime werkervaring in ons vak én bij voorkeur in het onderwijs
 • Hebt ervaring in de begeleiding van complexe verzuimdossiers
 • Hebt sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
 • Staat open voor nieuwe ideeën en benadert personeelsvraagstukken op een creatieve wijze
 • Kan goed prioriteiten stellen, ad-hoc schakelen
 • Bent proactief ingesteld en durft initiatief te tonen
 • Het is een pre als je goed kunt omgaan met salaris en HRM systemen.

Wat krijg je van ons?

Je komt terecht in een dynamische organisatie die groeit en waarin je kunt meegroeien. Je komt terecht in een team van hoogopgeleide en ervaren professionals op onderwijsgebied.

Wij bieden:

 • Een interessante, inspirerende en afwisselende werkomgeving.
 • Een goed te bereiken werkplek in Den Haag, via zowel de auto als met de tram (tram 9 via Hollands Spoor).
 • Een tijdelijk dienstverband voor 32 of 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 2.650,00 bruto per maand (afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring).

Wie zijn wij zijn?

Oxford Academy is een professioneel instituut dat onderwijsondersteuning biedt aan leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs, zodat ze zich zo goed mogelijk kunnen positioneren in de maatschappij. Onze bijlesdocenten hebben een pedagogische/psychologische achtergrond, wat betekent dat ze – naast de inhoudelijke kennis van de vakken – ook kennis hebben van de ontwikkeling van kinderen.

jaar ervaring
0
Professionals
0
Beoordelingen
0 /10

FAQ

Vragen die onze klanten stellen

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen de juiste persoonlijke aandacht krijgen, er voldoende ruimte is om vragen te stellen en het indien nodig extra uitleg kunnen krijgen. Dit is het voordeel van het hebben van kleine klas. De klassen voor leerlingen uit het basisonderwijsgroep 6 tot en met 8, bestaan uit maximaal 8 leerlingen. Voor de overige klassen, dus de lagere basisschoolgroepen en groepen uit het voortgezet onderwijs, bestaan uit maximaal 4 personen.

Wanneer uw kind door ziekte niet naar de les kan komen, dan kunt u uw kind via onze website ziekmelden. Ga hiervoor naar www.oxfordacademy.nl. Rechts bovenin klikt u op ‘Voor Ouders’, waarna u op ‘Afwezigheid Melden’ kunt klikken. Voer hier het leerlingennummer in, deze vindt u terug in alle lesoverzichten. Selecteer voor welke les of sessie u uw kind af wilt melden. Klik vervolgens op ‘Meld Afwezigheid’, hierna zal ons systeem de ziekmelding automatisch verwerken.

Het kan natuurlijk voorkomen dat er meerdere inhaallessen moeten worden ingepland. Hiervoor kunt u het beste een gesprek van 30 minuten plannen via www.oxfordacademy.nl/afspraak-maken. U kunt selecteren of u een telefonische afspraak of een fysieke afspraak op locatie wilt. Wanneer u deze optie leeg laat, dan gaan wij er van uit dat u persoonlijk aanwezig zal zijn op onze locatie voor de afspraak.

Oxford Academy biedt een breed scala aan bijlessen. Voor elk vak dat aangeboden wordt op de middelbare school bieden wij bijlessen, van wiskunde tot Engelse taal. Uiteraard bieden wij de bijlessen aan op alle niveaus. Daarnaast zijn er extra bijlessen beschikbaar in overleg, van het verbeteren van de algemene leervaardigheid tot het optimaliseren van planning.

Tijdens de algemene vakanties die te vinden zijn op de jaarplanning van Oxford Academy worden er geen lessen aangeboden. Er wordt geen aanpassing aangebracht in de maandelijkse betaling, omdat de uitgebleven lessen gecompenseerd worden met andere maanden waarin in plaats van de gewoonlijke 4 weken, 5 weken les wordt gegeven.

In verreweg de meeste gevallen duurt een bijles twee uur. De leerlingen krijgen tussentijds een korte pauze van tien minuten, dit komt ten goede aan hun concentratievermogen. De klassikale lessen worden altijd op de locatie van Oxford Academy verzorgd. Thuislessen zijn hiernaast ook mogelijk, in de vorm van 1-op-1 lessen.

De gemiste les kan – indien er sprake is geweest van geoorloofde afwezigheid – in overleg met de locatiemanager worden omgezet tot een inhaalles. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij verzoeken u dit zo min mogelijk te doen in de weekenden en tijdens lesuren. U kunt ons het best bereiken tussen 11:00 uur en 17:00 uur.

Alle basisschoolleerlingen die bij ons worden aangemeld krijgen binnen 3 dagen na het intakegesprek een intaketoets. Deze toets vormt de basis voor het indelen van uw kind in de juiste groep en op het juiste niveau. Wij gebruiken de resultaten dan ook vooral om uw kind in te kunnen delen in de klas die het best bij hem of haar past. De leerlingen uit het voortgezet onderwijs worden ingedeeld op basis van hun tekortvakken.

Basisschoolleerlingen uit groepen 4 tot en met 8 maken bij Oxford Academy drie keer per jaar een voortgangstoets, waarvan wij de resultaten graag met de ouder(s) bespreken. Hiervoor wordt u uitgenodigd op onze locatie voor oudergesprekken. Voor alle leerlingen geldt dat er ook regelmatig overleg plaatsvindt tussen de intern begeleider van ons en de docent(en) van de reguliere school van uw kind.

Adres

Laan van Zuid Hoorn 70
2289 DE Rijswijk

Telefoon & E-mail

contact@oxfordacademy.nl
(070) 808 0460

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag: 12:00 – 20:00 Zaterdag en Zondag: 10:00 – 20:00
Vrijdag: Gesloten

Vacature

Solliciteer nu