Stagair(e) Marketing en Communicatie

Wij zoeken een stagair(e) Marketing en Communicatie, die bereid is om in Den Haag voor 32-40 uur per week te werken. Het liefst iemand met een genoten HBO opleiding.

De afdeling Strategie en Externe betrekkingen van Oxford Academy is op zoek naar een stagiair(e) Marketing en Communicatie vanaf begin oktober 2021, voor een periode van 6 maanden.

Werkomgeving

Er gebeurt op dit moment ontzettend veel in het onderwijs. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Oxford Academy is een middelgroot bijlesinstituut dat contacten onderhoudt met zowel overheidsinstellingen en brancheorganisaties als non-profit organisaties.

De afdeling

De stagiair(e) Marketing en Communicatie werkt binnen de afdeling Strategie en Externe betrekkingen. De afdeling bestaande uit een team van 5 medewerkers heeft een breed takenpakket. De afdeling werkt onder meer aan de langetermijnstrategie van de organisatie, geeft vorm aan de communicatie en marketing, onderhoudt relaties met stakeholders en media.

Stage-omschrijving

 • Het bedenken en schrijven van content voor de communicatiekanalen;
 • Uitvoeren van projecten en het voorbereiden en uitvoeren van evenementen;
 • Dagelijks Nederlandse media scannen op relevante artikelen over het onderwijs;
 • Ondersteunen bij het verbeteren van de website, social mediakanalen en publiciteitscampagnes om de zichtbaarheid van Oxford Academy in Den Haag te vergroten;
 • Meewerken aan en/of creëren van posters en andere communicatie-uitingen;
 • Uitbreiden en onderhouden van een relevant netwerk (meegaan naar gesprekken/bijeenkomsten, bijwonen van seminars en verslaglegging daarvan, bijwonen recepties en evenementen, ook na werktijd en in het weekend);
 • Actualiseren en redigeren website;
 • Maken van uitnodigingen en presentaties;
 • Analyses maken van de social media accounts;
 • Beantwoorden publieksvragen, vooral via Facebook.

Functie-eisen

 • Ervaring met sociale media (FB, Twitter, Instagram) en contentmanagement;
 • Algemene interesse in het Nederlandse onderwijssysteem;
 • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Een goede pen;
 • Het kunnen werken in teams;
 • Zelfstandige en doelgerichte werkhouding;
 • Flexibiliteit en organisatievermogen;
 • Nieuwsgierig, creatief, stressbestendigheid en kritisch;
 • Enige ervaring met InDesign en Photoshop en/of met filmbewerkingsprogramma’s, zoals Adobe Premiere en iMovie is een pré;

Wij bieden:

 • Een interessante, inspirerende en afwisselende werkomgeving;
 • Een goed te bereiken werkplek in Den Haag, via zowel de auto als met de tram (tram 9 via Hollands Spoor);
 • Een stagevergoeding van € 500,- bruto bij een 40-urige stageweek.
0
jaar ervaring
0
Professionals
0 /10
Beoordelingen

FAQ

Vragen die onze klanten stellen

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen de juiste persoonlijke aandacht krijgen, er voldoende ruimte is om vragen te stellen en het indien nodig extra uitleg kunnen krijgen. Dit is het voordeel van het hebben van kleine klas. De klassen voor leerlingen uit het basisonderwijsgroep 6 tot en met 8, bestaan uit maximaal 8 leerlingen. Voor de overige klassen, dus de lagere basisschoolgroepen en groepen uit het voortgezet onderwijs, bestaan uit maximaal 4 personen.

Wanneer uw kind door ziekte niet naar de les kan komen, dan kunt u uw kind via onze website ziekmelden. Ga hiervoor naar www.oxfordacademy.nl. Rechts bovenin klikt u op ‘Voor Ouders’, waarna u op ‘Afwezigheid Melden’ kunt klikken. Voer hier het leerlingennummer in, deze vindt u terug in alle lesoverzichten. Selecteer voor welke les of sessie u uw kind af wilt melden. Klik vervolgens op ‘Meld Afwezigheid’, hierna zal ons systeem de ziekmelding automatisch verwerken.

Het kan natuurlijk voorkomen dat er meerdere inhaallessen moeten worden ingepland. Hiervoor kunt u het beste een gesprek van 30 minuten plannen via www.oxfordacademy.nl/afspraak-maken. U kunt selecteren of u een telefonische afspraak of een fysieke afspraak op locatie wilt. Wanneer u deze optie leeg laat, dan gaan wij er van uit dat u persoonlijk aanwezig zal zijn op onze locatie voor de afspraak.

Oxford Academy biedt een breed scala aan bijlessen. Voor elk vak dat aangeboden wordt op de middelbare school bieden wij bijlessen, van wiskunde tot Engelse taal. Uiteraard bieden wij de bijlessen aan op alle niveaus. Daarnaast zijn er extra bijlessen beschikbaar in overleg, van het verbeteren van de algemene leervaardigheid tot het optimaliseren van planning.

Tijdens de algemene vakanties die te vinden zijn op de jaarplanning van Oxford Academy worden er geen lessen aangeboden. Er wordt geen aanpassing aangebracht in de maandelijkse betaling, omdat de uitgebleven lessen gecompenseerd worden met andere maanden waarin in plaats van de gewoonlijke 4 weken, 5 weken les wordt gegeven.

In verreweg de meeste gevallen duurt een bijles twee uur. De leerlingen krijgen tussentijds een korte pauze van tien minuten, dit komt ten goede aan hun concentratievermogen. De klassikale lessen worden altijd op de locatie van Oxford Academy verzorgd. Thuislessen zijn hiernaast ook mogelijk, in de vorm van 1-op-1 lessen.

De gemiste les kan – indien er sprake is geweest van geoorloofde afwezigheid – in overleg met de locatiemanager worden omgezet tot een inhaalles. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij verzoeken u dit zo min mogelijk te doen in de weekenden en tijdens lesuren. U kunt ons het best bereiken tussen 11:00 uur en 17:00 uur.

Alle basisschoolleerlingen die bij ons worden aangemeld krijgen binnen 3 dagen na het intakegesprek een intaketoets. Deze toets vormt de basis voor het indelen van uw kind in de juiste groep en op het juiste niveau. Wij gebruiken de resultaten dan ook vooral om uw kind in te kunnen delen in de klas die het best bij hem of haar past. De leerlingen uit het voortgezet onderwijs worden ingedeeld op basis van hun tekortvakken.

Basisschoolleerlingen uit groepen 4 tot en met 8 maken bij Oxford Academy drie keer per jaar een voortgangstoets, waarvan wij de resultaten graag met de ouder(s) bespreken. Hiervoor wordt u uitgenodigd op onze locatie voor oudergesprekken. Voor alle leerlingen geldt dat er ook regelmatig overleg plaatsvindt tussen de intern begeleider van ons en de docent(en) van de reguliere school van uw kind.

Adres

Laan van Zuid Hoorn 70
2289 DE Rijswijk

Telefoon & E-mail

contact@oxfordacademy.nl
(070) 808 0460

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag: 12:00 – 20:00 Zaterdag en Zondag: 10:00 – 20:00
Vrijdag: Gesloten

Vacature

Solliciteer nu